fundació 1859 Caixa sabadell

Vista frontal Fundacio 1859 Caixa Sabadell

La Fundació 1859 Caixa Sabadell neix el 23 de maig de 2013 per adaptar-se i respondre a una nova realitat social, fixant-se unes noves fites en base a un nou projecte, amb la voluntat d’administrar els fons de l’obra social de l’antiga Caixa d’Estalvis de Sabadell.

La Fundació desenvolupa una actuació, caracteritzada per la diversitat i complementarietat, en els àmbits social, cultural, formatiu, cívic i de promoció mediambiental, directament o mitjançant la col·laboració amb entitats i institucions, amb ànim de participar activament en la vida social i cultural del territori.

Vista frontal Fundacio 1859 Caixa Sabadell

A l’Espai Cultura i a l’Espai Natura, els principals equipaments de la Fundació, s’hi ofereix una programació estable d’arts plàstiques, arts escèniques, tallers educatius i circuïts mediambientals entre d’altres actuacions, amb continguts i formats innovadors que, sota aquesta oferta diversa, singular i de qualitat, aplega un públic heterogeni i nombrós.

Aquesta web fa servir cookies propies i de tercers per evitar spam i realitzar tasques d'anàlisi entre d'altres funcionalitats. Més info.
Acceptar Personalitzar Rebutjar